Mlađan Đorđević – Nova knjiga Vuka Draškovića je biografija jednog propalog čoveka

0
255

Teško je komentarisati Vuka Draškovića, čoveka koji je do sada prošao sve faze u politici, rekao je predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević. Komentarišući najnoviju knjigu Vuka Draškovića, Đorđević je rekao da je u pitanju biografija jednog propalog čoveka i da su u knjizi iznete laži.

Najnovija knjiga Vuka Draškovića obiluje neistinama, kojima on pokušava da opere svoju tužnu političku biografiju, tvrdi Mlađan Đorđević, lider pokreta Oslobođenje, povodom toga što je u Draškovićevom autobiografskom delu „Ožiljci života“ označen kao začetnik ideje „srpskog sveta“ u vreme vlasti Borisa Tadića. Draškoviću je bila opsesija da postane predsednik države, te je iz te osujećenosti pomešao ljude, godine i dokumenta, kaže Đorđević u pisanoj izjavi za Danas. Zbog čega zastupa takav stav pitali smo predsednika pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića.

Političar i pisac Vuk Drašković osvrnuvši se na sve probleme koji muče Srbiju i srpski narod, rekao je da će vreme pred nama biti jedini i konačni sudija, a da je kroz svoju autobiografiju opisao je ličnu i nacionalnu dramu koja se odvijala u protekle tri decenije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here