Zara Zamurović putuje na svetsko finale takmičenja iz engleskog jezika

0
302

Zrenjaninka, Zara Zamurović, učenica 4. razreda škole za strane jezike „ILS Provida Futuri“ u pratnji mentorke, profesorice Dunje Antonić putuje na svetsko finale HIPPO English Without Borders iz engleskog jezika koje će biti održano u Rimu u razdoblju od 28. septembra do 1. oktobra.

HIPPO je najveće međunarodno takmičenje iz engleskog jezika u kojem učestvuju učenici od 2. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole, naravno, podeljeni u 6 kategorija s obzirom na uzrast.

Ove godine, na ovom prestižnom takmičenju, učestvovalo je 67.000 takmičara iz 55 zemalja i Zara je u svojoj, jednoj od najbrojnijih kategorija HIPPO Little u kojoj je bilo 12.530 učenika osigurala direktan plasman na svetsko finale gde će imati priliku da se druži sa vršnjacima iz celog sveta te da na najbolji mogući način, predstavi Srbiju, Zrenjanin i školu ILS Provida Futuri.

Uz to, Zara je nastavila niz uspeha polaznika „ILS Provida Futuri“ koja je imala 5 puta finaliste na dosadašnjih 10 olimpijada i osvojila 2 medalje – po jedno zlato i srebro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here