Robna kuća Tišma – Najpovoljnije cene HTZ opreme

0
29

Najbolje opremljena robna kuća u gradu DOO Tišma u ovonedeljnoj ponudi izdvaja kvalitetnu HTZ opremu koja podrazumeva zaštitnu i radnu odeću i obuću, veliki izbor rukavica, šlemova i vizira i sve to po veoma povoljnim cenama.

U robnoj kući Tišma možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

HTZ oprema štiti delove tela od udaraca, ogrebotina, ali i od opekotina i raznih opasnih materija. U robnoj kući Tišma u svakom trenutku možete pronaći najveći izbor najkvalitetnije HTZ opreme po najpovoljnijim cenama u gradu. Iz svog širokog asortimana u Tišmi posebno izdvajaju radnu obuću, radnu i zaštitnu odeću – jakne, jednodelne ili dvodelne uloške za radnu odeću, vodonepropusne zimske jakne sa sklopivom kapuljačom i rukavima, kragnom i postavom na skidanje, kabanice, rukavice, kao i svu potrebnu opremu: antifone, vizire, respiratore, zaštitne naočare i drugo.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here