Nemanja Šarović – Kristofer Hil je okupacioni upravnik Republike Srbije

0
232

Evroprajd je još jedna u nizu Vučićevih manipulacija i još jedna prilika da skupi političke poene obmanjujući građane Srbije, izjavio je predsednik pokreta „Ljubav vera nada“ Nemanja Šarović naglasivši da Vučić samo izvršava naloge ambasada zapadnih zemalja.

Predsednik pokreta “Ljubav, vera nada”, Nemanja Šarović, izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić “gej ikona” i glavni uzrok što se održava Parada ponosa, što nema mleka, što je inflacija velika i što je u Srbiji gorivo najskuplje. Šarović je rekao da je Vučić za deset godina vlasti omogućio da se gej parada održava svake godine, a da sada tu temu koristi za medijske manipulacije. Kako komentariše održavanje Evroprajda u Beogradu i odnos predstavnika vlasti prema ovoj manifestaciji pitali smo predsednika pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanju Šarovića.

Protivnici Evroprajda, nakon beogradske Prajd šetnje, u javnosti su isticali pojedine scene koje su okarakterisali kao neprimerene i uvredu za javni moral. Milica Đurđević Stamenkovski, iz opozicione desno orjentisane parlamentarne stranke Zavetnici, javno je osudila, kako je rekla, “skidanje donjeg veša i zadizanje suknje pred crkvom” jednog od učesnika marša za LGBT prava i “venac od trnja na glavi jednog od učesnika koji simbolizuje Hrista”. Organizatori Prajda javno su se ogradili i izrazili žaljenje ukoliko je došlo do povrede religijskih i nacionalnih osećanja. “Beograd prajd ne podržava bilo kakav vid ponašanja koji nije u skladu sa prethodno izdatim uputstvima i zakonima Srbije, objavila je organizacija Beograd Prajd. Goran Miletić, koordinator te manifestacije, ponovio je da su se organizatori odmah ogradili od neprimerenog ponašanja pojedinaca i da je za te pojave “kriva policija”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here