Ministar Stefanović – Novi multislajsni skener Vojnoj bolnici u Nišu

0
89

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas Vojnu bolnicu Niš za čije potrebe je nabavljen novi multislajsni skener.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović obišao je danas Vojnu bolnicu Niš gde je izrazio nadu da će novi multislajsni skener koji je dobila ova zdravstvena ustanova omogućiti pacijentima da u što kraćem roku dobiju jasne dijagnostičke rezultate. Stefanović se zahvalio i zaposlenima u niškoj Vojnoj bolnici na ogromnom radu u proteklom periodu.

Novi skener kojim je opremljena niška vojna bolnica je 128 – slajsni uređaj najnovije generacije sa izuzetnim dijagnostičkim mogućnostima i namenjen je širokom spektru dijagnostičkih procedura. Takođe, prostor u kojem je instaliran skener kompletno je renoviran.

Današnjem obilasku prisustvovali su gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, načelnik Vojne bolnice Niš pukovnik dr Veljko Milić, pukovnik dr Nenad Ratković iz Uprave za vojno zdravstvo, načelnik Kabineta ministra odbrane pukovnik Stevan Kotarlić, kao i predsednik Opštine Medijana Nebojša Kocić, predsednik Opštine Niška Banja Dušan Živković i predsednica Opštine Pantelej Nataša Stanković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here