Vladan Tegeltija – Ima boljih od naše reprezentacije, ali ne pobeđuju uvek bolji

0
55

Novinar Vladan Tegeltija komentarisao je kakav plasman naše reprezentacije očekuje na SP u fudbalu i tom prilikom je izjavio da naša fudbalska reprezentacija igra dobro ali da ipak treba ostati smiren i staložen jer ima i jačih od nas mada nije pravilo da uvek pobeđuju bolji.

Prvi put u istoriji, Svetsko fudbalsko prvenstvo biće održano na Bliskom istoku i prvi put u novembru i decembru, a ne u letnjim mesecima. Domaćin turnira je Katar, ali je odluka da ta zemlja bude domaćin izazvala kontroverze. Među učesnicima Svetskog prvenstva su i dve reprezentacije iz bivše Jugoslavije – Srbija i Hrvatska, aktuelni vicešampion sveta. Kakav plasman naše reprezentacije očekuje pitali smo Vladana Tegeltiju.

Završni turnir Svetskog prvenstva biće održan od 21. novembra do 18. decembra u Kataru. Srbija ima gotovo identične protivnike kao i pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Tada je treći protivnik bila Kostarika, koja je sada u Grupi E sa Nemačkom, Španijom i Japanom. Prvu utakmicu na SP u Kataru Hrvatska će odigrati 23. novembra od 11 sati protiv Maroka, dok će Srbija početi učešće dan kasnije protiv petostrukog prvaka sveta Brazila od 20 sati.

Svetsko prvenstvo će otvoriti reprezentacije Senegala i Holandije 21. novembra od 11 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here