Jelena i Novak Đoković obišli štand Ministarstva prosvete na Sajmu obrazovanja

0
74

Ministar prosvete Branko Ružić i osnivači „Novak Đoković fondacije“ Jelena i Novak Đoković obišli su štand tog ministarstva na Sajmu obrazovanja i istakli da će nastaviti dosadašnju uspešnu saradnju kako bi obezbedili što kvalitetnije uslove u predškolskim ustanovama širom Srbije.

Ministar prosvete Branko Ružić je na štandu ministarstva na Sajmu obrazovanja, zajedno sa Jelenom i Novakom, osnivačima „Novak Đoković fondacije“ učestvovao u radionicama za decu iz predškolskih ustanova. „Drago mi je što sam u prethodnih nekoliko godina imao priliku da sarađujem sa Novakom i Jelenom i njihovim sjajnim timom i da se udružimo u zajedničkim aktivnostima kako bismo obezbedili što bolje uslove za boravak naših najmlađih u vrtićima širom Srbije“, rekao je Ružić. Cilj je, kako je naglasio, veći obuhvat dece, kao i pomoć roditeljima u toj najvažnijoj životnoj ulozi. Novak Đoković je iskazao zahvalnost Ministarstvu prosvete na dosadašnjoj saradnji i izrazio očekivanje da će se ona nastaviti i ubuduće.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i „Novak Đoković fondacija“, uz podršku Svetske banke, kroz Projekat inkluzivno predškolsko obrazovanje, u cilju većeg obuhvata i dostupnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja, adaptiraju i opremaju radne sobe za realizaciju predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here