Nemanja Šarović – Aleksandra Vučića ne zanima srpski narod u Crnoj Gori

0
23

Predsednik pokreta Ljubav, vera, nada Nemanja Šarović komentarisao je trenutne odnose Srbije i Crne Gore i tom prilikom podsetio na to kako su dočekani Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović u Beogradu. Istakao je i da Aleksandra Vučića ni najmanje ne zanima srpski narod u Crnoj Gori.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednicom Skupštine Crne Gore Danijelom Đurović o bilateralnim odnosima, evropskim integracijama, geopolitičkim pitanjima, stanju u regionu i drugim ključnim temama od značaja za građane dve zemlje. Sa njom su se sastali i premijerka Srbije Ana Brnabić i predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić. Predsednika pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanju Šarovića zamolili smo da prokomentariše trenutne odnose Srbije i Crne Gore.

Predsednik Vučić je, naglasio i da će Srbija nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu, kao i da ostaje posvećena daljem razvoju dobrosusedskih odnosa sa Crnom Gorom. U razgovoru sa predsednicom Skupštine Crne Gore, predsednik Vučić je izrazio očekivanje da će dve zemlje sva otvorena pitanja nastaviti da rešavaju dijalogom na uzajamno prihvatljiv način, jer su dobri odnosi Srbije i Crne Gore, osim za građane dveju država, važni i za sveukupnu stabilnost u regionu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here