Robna kuća Tišma – Televizori, zvučnici, muzičke linije

0
26

Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja veliki izbor elektronskih uređaja i opreme. Po veoma povoljnim cenama u Tišmi u Beogradskoj ulici bb možete kupiti zvučnike televizore i muzičke linije.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja veliki izbor elektronskih uređaja i opreme. U ponudi su zvučnici različitih veličina i jačine, prenosivi i blutut zvučnici modernog dizajna i odličnog kvaliteta zvuka. Ukoliko vam je potreban nov televizor u Tišmi ćete pronaći veliki izbor a pored toga tu su i nosači televizora koji će vam omogućiti bolju organizaciju prostora. Uz televizor idu i antene, unutrašnje i spoljašnje koje će vam pružiti bolji signal. Ako ste ljubitelj muzike, Tišma nudi i mikro muzičke linije po veoma povoljnim cenama.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here