Zrenjanincima predstavljen „Blank“ Feđe Štukana

0
157

U organizaciji Novog optimizma u Lion pub-u u Zrenjaninu održana je promocija autobiografskog romana Feđe Štukana pod nazivom „Blank“.

Sarajevski glumac Feđa Štukan predstavio je zrenjaninskoj publici svoju autobiografsku knjigu „Blank“ na promociji koja je, u organizaciji pokreta Novi optimizam, održana u Lion pub-u. Odlomke iz knjige čitali su glumci Miljan Vuković i Danica Grubački, a o knjizi su sem autora govorili i muzičar Radoslav Cvijan i novinarka Julijana Mojsilović. Razgovor je moderirala profesorka Vladana Kojić. Govoreći o reakcijama na „Blank“ Štukan je rekao da do sada nije bilo negativnih reakcija, čak ni od onih koji su u knjizi opisani.

Predstavljanje romana „Blank“  upriličeno je u vreme kada se održava i 65. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu i sama promocija predstavlja novu odgovornost na koju je Novi optimizam pozvao na svojoj skorašnjoj skupštini.

Koliko su Zrenjaninci željni dobrih promocija knjiga, ali i koliko je „Blank“ izvanredan roman govori činjenica da je Lion pub bio prepun i da su na promociji rasprodati svi primerci „Blank“-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here