Feđa Štukan – O liku Ljubiše Buhe Čumeta u seriji Klan

0
338

Sarajevski glumac Feđa Štukan u seriji Klan tumači lik Ljubiše Buhe Čumeta. U izjavi za našu televiziju govorio je o tome kako je on doživeo taj lik.

U seriji Klan sarajevski glumac Feđa Štukan tumači lik Ljubiše Buhe Čumeta. Bliži se finale treće sezone serije i najverovatnije njen završetak. Koliko je bilo zahtevno glumiti Bubona i kakve su reakcije na to kako ga je dočarao te kako je on sam doživeo Bubona pitali smo glumca Feđu Štukana, kog smo zamolili i da nam otkrije šta će se desiti sa Bubonom na kraju serije.

Treća sezona serije “Klan” premijerno je počela da se prikazuje 8. oktobra na kanalu Superstar. Mnoge tragikomične situacije u novih osam epizoda zaokružiće priču o nedelima koja konačno stižu na naplatu. Šok i Paša su u prethodnom periodu krupnim koracima napredovali u kriminalnoj hijerarhiji prestonice, a sada se njihov klan urušuva nepoverenjem i izdajom. Kreator serije Boban Skerlić otkrio je da je razlog propasti kriminalne grupe politički atentat, ali da se serija ne bavi policijskom akcijom iz 2003. godine. U seriji igraju i Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Gorica Popović, Ljubinka Klarić i mnogi drugi. Produkcijska kuća “Fajerflaj” i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog projekta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here