Vuk Jeremić – Krivična dela Zorane Mihajlović neće zastariti do promene vlasti

0
46

Sva krivična dela koja je počinila Zorana Mihajlović dok je bila u Vladi neće stići da zastare do promene vlasti izjavio je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

Politička budućnost doskorašnje ministarke Zorane Mihajlović ne prestaje da intrigira javnost i medije. Nastavljaju se spekulacije o tome da bi posle prošlonedeljnog nastupa, u kojem je navela da nije pristala da bude ničiji pion, mogla da bude i izbačena iz SNS. Ipak, prema nezvaničnim saznanjima Mihajlovićeva će, bar zasad, ostati članica vladajuće partije, osim ako ona ne odluči drugačije. Kako komentariše to što Zorana Mihajlović posle deset godina nije više ministar u Vladi Srbije pitali smo predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

Da su naprednjaci „završili“ sa slučajem Zorana Mihajlović posle poslednje sednice Glavnog odbora i Predsedništva pokazuje i komentar predsednika SNS, Aleksandra Vučića, koji je rekao da naprednjaci nikada nikog nisu izbacivali iz stranke i da to oni ne rade, iako mu se nimalo nisu svidele reči Mihajlovićeve. Čak joj ni njen najveći kritičar, poslanik SNS Vladimir Đukanović, više ne pridaje na važnosti. On je na Tviteru napisao da u SNS niti planiraju o njoj da razgovaraju, još manje o njenim istupima, niti ih išta zanima. „Neka radi šta hoće, njena stvar“, napisao je Đukaković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here