Milan Dumanović – Neko želi da uspori suđenje u slučajevima vezanim za Jovanjicu

0
71

Problem kod slučaja ,,Jovanjica’’ je između ostalog i to što još ne počinje ,,Jovanjica 2’’, još nemamo pripremno ročište, sve ide vrlo usporeno jer neko želi da uspori taj proces izjavio je potpredsednik Novog policijsko sindikalnog saveza Milan Dumanović.

U Beogradu je nastavljeno suđenje u postupku „Jovanjica 1“, u kojem se sudi prvo-optuženom Predragu Koluviji, vlasniku poljoprivrednog dobra na kojem je pronađena najveća plantaža marihuane. Ko se sve krije iza pomenutog slučaja i kakav ishod suđenja očekuje pitali smo potpredsednika Novog policijsko sindikalnog saveza Milana Dumanovića.

U predmetu Jovanjica 1, deset okriviljenih tereti se za neovlašćenu proizvodnju i puštanje u promet 1,6 tona opojne droge kanabis. Prvookrivljeni je vlasnik plantaže Jovanjica Predrag Koluvija. Predmet Jovanjica 2 se pak odnosi na operaciju obezbeđivanja operacije proizvodnje i distribucije opojne droge, a pored Koluvije na optuženičkoj klupi nalaze se i pripadnici policije i obaveštajnih službi. Ipak, za razliku od predmeta Jovanjica 1, ovaj sudski postupak već duže od godinu dana stoji u mestu i ne može da prođe fazu pripremnog ročišta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here