Anketa – Šta će Srbija uraditi na Svetskom prvenstvu?

0
79

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Švajcarske odlučujući meč na Svetskom prvenstvu, a Zrenjanince smo pitali šta će Srbija uraditi i kakav plasman predviđaju.

Ovog petka završava se prva faza Svetskog prvenstva i sve zanima meč Srbije i Švajcarske. Sve oči nacije biće uprte u stadion “974”, a poznate su i sve kalkulacije za taj duel. Ostale su samo još dve grupe da se reše, odnosno još dva para osmine finala šampionata, a Piksijevi “orlovi” pratiće i dešavanja sa još jednog meča koji je važan, dok će osluškivati i ishod mečeva u drugoj grupi. Naravno, sve to ako urade ono što je do njih i savladaju starog dužnika iz Rusije 2018. Šta će Srbija uraditi na Svetskom prvenstvu pitali smo  Zrenjanince u anketi koja sledi.

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se sa Švajcarskom od 20 sati u meču 3. kola grupe G na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Računica je jasna, Piksijevim izabranicima je potrebna pobeda. Srbija ima “nerešene dugove” sa ekipom Švajcarske i od pre četiri godine, kada smo igrali u istoj grupi na Mundijalu u Rusiji, kada su odneli pobedu golovima Džake i Šaćirija, koji su svoje pogotke i proslavili na veoma sporan i provokatorski način. Ono što bi još moglo da podstakne Srbiju u meču sa Švajcarskom jeste i nastavak turnira, odnosno, rezultati iz grupe E gde je načinjeno veliko iznenađenje u vidu ispadnja Nemačke sa Svetskog prvenstva u Kataru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here