Vladimir Gajić – Narodna stranka poštuje tradicionalne demokratske vrednosti

0
47

Narodna stranka poštuje tradicionalne demokratske vrednosti i kao važnu političku liniju vidi i nacionalnu politiku rekao je advokat i potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je ta stranka most između građanskog i nacionalnog pola srpske političke scene i da pruža ruku saradnje svima koji su „bez zadrške protiv režima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove Srpske napredne stranke. Kome sa političke scene bi Narodna stranka mogla da pruži ruku saradnje pitali smo advokata Vladimira Gajića.

Jeremić je istakao da su lokalni izbori 2024. godine ključni i za Narodnu stranku i za Srbiju i da na njima vlast mora biti „probušena“ tako da opozicija preuzme značajan broj gradova i opština, što će otvoriti put ka „smenjivanju režima“. „To su ključni izbori i za mene lično, jer sam obećao da ćemo taj posao završiti dok moja ćerka ne krene u osnovnu školu, a to će biti 2024. godine“, naveo je Jeremić. Predsednik Narodne stranke je dodao da ta stranka u Skupštini Srbije blisko saradjuje sa partijama čvrste i rezolutne opozicije, kao i da će nastaviti da saradjuje sa svima koji dele stav Narodne stranke o bitnim nacionalnim pitanjima, pre svega o Kosovu i Metohiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here