Vlada Živanović – Nastup naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu je veliko razočaranje

0
95

Komentarišući nastup reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru, izvršni urednik u listu Danas Vlada Živanović je rekao da smo majstori u tome da kada smo bolji od nekoga ispadnemo već u grupnoj fazi takmičenja i napomenuo da najveća očekivanja rađaju najveća razočaranja.

Dragan Stojković Piksi je u Katar poveo najbolje što Srbija u ovom trenutku ima, ili bar one momke za koje je verovao da su najbolji. Da nešto ne štima videlo se posle 60. minuta prve utakmice protiv Brazila, ne samo zbog primljenih golova. Kako komentariše reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu pitali smo Vladu Živanovića.

Srbija je zauzela 29. mesto od 32 selekcije nakon što je osvjila samo jedan bod u grupi sa Brazilom (0:2), Kamerunom (3:3) i Švajcarskom (2:3). Kapiten Srbije Dušan Tadić je ocenio učinak “orlova” u Kataru gde je reprezentacija otišla sa velikim ambicijama nakon odličnih kvalifikacija i dobre sezone u Ligi nacija. “Teško je dati pravu ocenu pošto je bilo i dobrih i loših stvari. Postići pet golova, najviše u našoj grupi je jako dobar podatak, ali primiti osam je jako mnogo da bi se prošlo dalje. U odnosu na prikazano i učinjeno rekao bih da se nalazimo negde na sredini što se tiče skale od jedan do pet”, rekao je Tadić. Najslabija tačka reprezentacije, prema Tadićevim rečima, bila je odbrana dok selektor Dragan Stojković kao glavni uzrok loših igara ističe  povrede i lošu fizičku spremu igrača uoči Mundijala.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here