Stovarišta Ogrev – Nova akcija od 16. do 23. decembra

0
23

Na stovarištima Ogrev je počela nova nedeljna akcija koja će trajati do 23. decembra. Na popustu će, između ostalog, biti polikarbonatne ploče, blok za zidanje, i sobna vrata, a od ogreva više vrsta briketa i uglja i drvo u paleti.

Stovarišta Ogrev nalaze se u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu 13 u Zrenjaninu, kao i u ulici Vujice Vujanova bb u Melencima. Brojevi telefona stovarišta u gradu su 563-120 i 563-240, a stovarišta u Melencima 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h a u Melencima od 7:30 do 16h radnim danima i od 8 do 13h subotom. Na stovarištima je počela nova nedeljna akcija koja će trajati do 23. decembra.

Na stovarištima “Ogrev” možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

U Ogrevu svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka ili administrativne zabrane, čekovima na 9 rata, kao i posredstvom sindikalne prodaje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here