DOO Tišma – Bogat izbor poklona za božićne i novogodišnje praznike

0
56

Stiglo je vreme darivanja, a poklone za svoje najbliže možete pronaći i u robnoj kući Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Stiglo je vreme darivanja, a poklone za svoje najbliže možete pronaći i u robnoj kući Tišma. Ukoliko želite da obradujete neku domaćicu u Tišmi možete pronaći kuvala, električne bokale, tostere, mesoreznice, mašine za mlevenje mesa, aparate za kuvanje jaja, sokovnike, blendere, vakuum pak, mlinove za kafu, mlinove za orahe, miksere, štapne miksere, aparate za kafu, friteze za pripremu hrane sa ili bez ulja, mašine za testo, aparate za ceđenje citrusa, vage, pegle, usisivače i drugo. Iz svog bogatog asortimana Tišma izdvaja aparate za negu kose, lica i tela, kojima možete obradovati sebe ili drage ljude, bilo da su u pitanju muškarci ili žene.

Idealan novogodišnji poklon može biti i lampe od himalajske soli, koje osim dekorativnog efekta imaju i pozitivan uticaj na  zdravlje – poboljšavaju moć koncentracije i omogućavaju lak san, deluju blagotvorno na alergije, neutrališu elektrosmog koji se stvara oko električnih aparata u domaćinstvu, poboljšavaju efekat relaksacionih vežbi. S obzirom na to da ove lampe daju blagu, toplu svetlost možgu biti i lep ukras u domu.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here