Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika

0
36

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović priredili su prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika u Domu Garde na Topčideru.

Prijemu su prisustvovali izaslanik predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Milorad Veljović, predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić, ministri u Vladi, narodni poslanici, predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, lokalne samouprave, državnih institucija, verskih zajednica, diplomatskog i vojno-diplomatskog kora, veterani, kao i mnogobrojni gosti iz javnog i kulturnog života. Čestitajući predstojeće praznike, u ime generala Mojsilovića i u svoje ime ministar Vučević zahvalio je gostima i svima sa kojima Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije sarađuju i zajednički rade.

Na kraju obraćanja, ministar Vučević je još jednom zahvalio na saradnji svim pripadnicima Ministarsva odbrane i Vojske Srbije, Generalštabu i generalu Mojsiloviću. Gostima je prikazan i film u produkciji Uprave za odose sa javnošću Ministarstva odbrane, posvećen najznačajnijim rezultatima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u godini za nama. Svečanost u Domu Garde na Topčideru obeležio je i nastup Mešovitog hora Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i numere koje je izveo Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here