Poljoprivredni sajam u „Agro Belgrade 2023“ održaće se na Beograddskom sajmu od 26-28 januara.

Reč  je o vodećem regionalnom sajamsko-konferencijskom događaju u oblasti voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva koji na više od 30.000 m2 koji okuplja preko 1.000 izlagača i brendova, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija.

Agro Belgrade je vodeći međunarodni sajamsko – konferencijski događaj za voćarstvo, povrtarstvo i vinogradarstvo u Srbiji i regionu. To je mesto gde se stvaraju poslovne konekcije, uči o savremenim tehnologijma i diskutuje o trenutnim i budućim trendovima na globalnom tržištu!

Srpskim i regionalnim kompanijama Agro Belgrade nudi svojevrsne mogućnosti za poslovno umrežavanje sa renomiranim svetskim partnerima i kupcima. U isto vreme, ovo je mesto gde kupci i trgovci voćem, povrćem, grožđem i vinom, mogu da uspostave kontakte sa proizvođačima iz našeg regiona koji se intenzivno razvija. Agro Belgrade je prepoznat kao perspektivna sajamska manifestacija od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Sekretarijata za privredu Grada Beograda i USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.

Sajamska izložba održaće se u halama  1, 1A i 2 Beogradskog sajma, a posetioci će karte moći da kupe na blagajni Beogradskog sajma.