Borba za opstanak porodice Vasiljev – Život u nehumanim uslovima

0
187

Supružnici Dragan i Katica Vasiljev nedavno su ostali bez krova nad glavom a samim tim i bez osnovnih životnih uslova. Svaka pomoć im je dobrodošla a kako ističu najvažnije je da u narednom periodu nađu novi dom a nakon toga i posao kako bi živeli pristojnije.

Dragan i Katica Vasiljev nedavno su usled porodičnih problema ostali bez krova nad glavom i od tada kreće njihova borba za opstanak. Kako navode, živeli su u kući Katicine majke koja ih je izbacila na ulicu a nakon tog nemilog događaja bili su prinuđeni da spavaju u hangaru na železničkoj stanici. Pored problema usled nedostatka hrane i osnovnih uslova za život, Vasiljevi se suočavaju i sa zdravstvenim problemima koji im onemogućavaju normalno zaposlenje i pristojan život. Ipak, Dragan ističe da je jedina opcija da se zaposli kao portir jer za fizički rad nije sposoban.

Vasiljevima je sada svaka pomoć dobrodošla jer žive u nehumanim uslovima i svaki dan je borba za preživljavanje. Hrana je trenutno najpotrebnija kao i novac a za neki dalji period i krov nad glavom kako bi živeli pristojnije. Svi koji žele i mogu da pomognu porodici Vasiljev mogu to učiniti na adresi Stražilovska 57 ili ih pozvati na broj telefona 061 20 72 689 i 061 65 14 394 za dalje informacije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here