Dve godine rada zlatiborske Gold Gondole

0
25

Danas je tačno dve godine od kada je zlatiborska Gold gondola prevezla prve putnike od početne stanice do vrha Tornik ,trasom dužine 9 kilometara. Najveća investicija Opštine Čajetina vredna 13,5 miliona eura, Zlatna žičara, je opravdala očekivanja Opštine Čajetina i njenih stanovnika koji su verovali da će ugledati svetlost dana i spojiti centar Zlatibora sa najvišim vrhom Tornik.

I pored brojnih prepreka tokom izgradnje, najduža jednosegmentna gondola na svetu – Gold Gondola je za dve godine rada ucrtala Zlatibor na globalnu turističku mapu. Direktorka „Gold gondole“ Bojana Božanić je najavila da se uskoro očekuje i 500 hiljaditi putnik koga će darivati zanimljivim nagradama.

Zaposleni Gold gondole se svakodnevno trude da gondola dobija dodatnu vrednost kroz društveno odgovorne aktivnosti, besplatne ili komercijalne sadržaje koji su obeležili proteklo leto na gondoli, poput paraglajdinga, streličarstva, kreativnih radionica, tjubinga ili vežbi sa Čigotom. U planu je da sa prvim snegom počnu zimske čarolije i različita takmičenja na snegu, sve u svrhu što većeg zadovoljstva svojih sadašnjih i budućih korisnika.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here