Marko Vidojković – Vučić vlada tako što svakog dana upozorava, plaši i reži

0
152

Medijsko “pumpanje” Aleksandra Vučića u vrhovnog vođu svih Srba, upereno ka većem delu stanovništva, uspelo je da ga dovede na ovaj zavidan procenat podrške koju ima, izjavio je novinar i pisac Marko Vidojković, koji smatra da bi se Vučiću podrška istopila na manje od 20 odsto kada bi na mesec dana “nestao” iz medija.

Vidojković je za Fonet ocenio da Vučić svakog dana drži „nebulozne“ konferencije za novinare i da je sam pristao „na ulogu vrhovnog božanstva i čarobnjaka iz Oza“. Kako je primetio, on stalno mora da upozorava, plaši i „reži“, pošto je sve to „sredstvo vladanja“.

Ukazujući da je medijska scena „zatrovana do kraja“, Vidojković je ilustrovao da smo pre nekoliko dana „imali kuče koje se ujelo za rep“, aludurajući na napad režimskih medija na glavnog i odgovornog urednika TV Hepi Milomira Marića. Njega ne bi čudilo da je Marić sam protiv sebe pisao tekst, ali upozorava da je medijska situacija „opasna“, jer je čoveku koji je sve vreme „nunao ovu vlast“, preko noći i zbog neproverene fotografije, iscrtana „meta na čelu“. Šta bi tek moglo da se desi onima koji su već godinama mete, budući da je „sve u rukama jedne porodice i njihovih poslušnika“, pa možemo samo da se pitamo šta bi to i kada moglo da bude, predočio je Vidojković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here