Poslanici Zeleno-levog kluba zatražili od ministarke Vujović da podnese ostavku

0
77

Poslanici Zeleno-levog kluba zatražili su danas u razgovoru sa ministarkom zaštite životne sredine Irenom Vujović da podnese ostavku zbog katastrofalnog stanja u toj oblasti, a ona im je, kako su preneli, odgovorila da će nakon tog zahteva njen položaj u Srpskoj naprednoj stranci biti jači.

Poslanik Radomir Lazović je na konferenciji za novinare nakon sastanka sa ministarkom Irenom Vujović istakao da je ona na sastanku pokazala da ne shvata ozbiljnost situacije u oblasti zaštite životne sredine i da je Ministarstvo pružilo opravdanja da se „nešto radilo i da je uložen trud“ da bi se promenilo stanje.

Lazović je izneo i razloge zbog kojih je potrebna ne samo smena ministarke Vujović nego i promena politike zaštite životne sredine.

Na pitanje kako je Vujović odgovorila na zahtev da podnese ostavku poslanik Đorđe Pavićević rekao je da ona taj zahtev treitra kao političko pitanje. Pavićević je dodao da Vujović smatra da će zahtevom za smenu njen položaj u Srpskoj naprednoj stranci biti jači. On je dodao da bi trebalo prestati sa politikom koja stalno donosi neke propise, a onda ih odlaže.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here