Vučić upoznao članove Vlade sa izazovima oko Kosova i Metohije

0
50

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić upoznao je danas, na sednici Vlade Republike Srbije, članove Vlade sa situacijom, izazovima i teškoćama pred kojima se Srbija nalazi kada je reč o Kosovu i Metohiji.

Na današnjoj sednici Vlade je dogovoreno da predsednik Republike, Vlada Srbije i svi organi izvršne vlasti rade sinhronizovano i jedinstveno. Predsednik Vučić je zatražio od članova Vlade punu posvećenost, marljivost, još žešći i snažniji rad u budućnosti. Predsednik Vučić je na današnjoj sednici Vlade Srbije, informisao premijerku Anu Brnabić i članove Vlade o razgovorima oko tzv. Kosova i sastanku sa međunarodnom “petorkom”, koji je održan u petak. Sastanak sa zapadnom “petorkom”, predsednik je opisao kao jedan od najtežih dana za Srbiju. Istakao je da je “zbog onoga što nas čeka u budućnosti”, potrebno jedinstvo.

Vučić je sinoć imao sastanak sa najbližim saradnicima u sedištu SNS-a. Prema pisanju medija, na sastanku je bilo nesuglasica i poziva da se odbiju pregovori sa SAD i EU. Na te nesuglasice je, kako se navodi, reagovao predsednik Vučić i rekao da ako neko misli da može bolje od njega da vodi državu, on je spreman da im to prepusti i potom otišao sa sastanka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here