U doo Tišmi pronaći ćete kompletnu rasvetu, od sijalica, lampi, plafonjera i lustera do led rasvete. Doo Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Kada je u pitanju rasveta u Tišmi ćete pronaći sve vrste sijalica, led rasvetu, plafonjere, lustere i lampe. Na raspolaganju su vam sijalice različite snage, led i obične. U okviru asortimana led rasvete u ovoj robnoj kući pronaći ćete led strele, spot svetla, ugradne i nadgradne panele, ugradne reflektore, led trake, led cevi i led module. Tišma nudi i širok izbor plafonjera, kako običnih tako i led, različitih dimenzija i dezena. Kada su u pitanju lusteri u Tišmi ćete pronaći lustere najrazličitijih oblika i dezena, klasične, moderne i dečije lustere. Tišma nudi i širok izbor lampi, od stonih, podnih, zidnih lampi do lampi od himalajske soli., a tu su i dečije lampe te lampe za knjige. Tišma raspolaže i širokim asortimanom spoljne rasvete koju u ovoj robnoj kući možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.