U subotu je startovao drugi po redu turnir u malom fudbalu pod nazivom „Sukob generacija“. Finale je zakazano za 25. februar.

Drugi turnir u malom fudbalu, u organizaciji stanovnika Zelenog polja i ljubitelja fudbala, pod nazivom „Sukob generacija“ počeo je u subotu, 18. februara u sportskom centru „Bambi“. Turnir su, veoma napetom i veoma interesantnom i neizvesnom utakmicom, otvorile najstarija i najmlađa ekipa.

Turnir „Sukob generacija“ posebno je obradovao porodice u kojima se ljubav prema fudbalu prenosi s kolena na koleno pa su se tako na terenu, na suprotnim stranama mogli videti očevi i sinovi. I dok ostali članovi porodice biraju za koge će navijati, oni se bore za pobedu i da dokažu ko je bolji u fudbalu, starija ili mlađa generacija.

Finale ovogodišnjeg turnira „Sukob generacija“ na Zelenom polju zakazano je za 25. februar, a tokom trajanja turnira požurite i kupite majice sa motivima Zelenog Polja jer će zarada od prodatih majici biti upućena porodici sa Zelenog Polja, kojoj je pomoć neophodna.