Tribina ,,NE ULTIMATUMU! NE KAPITULACIJI!’’ održana u Zrenjaninu

0
96

Tribina ,,NE ULTIMATUMU! NE KAPITULACIJI!’’ održana je u nedelju, 26. februara, u svečanoj sali Glamur u Zrenjaninu. Sa tribine je poručeno da kapitulacija i priznanje nezavisnosti Kosova neće biti dozvoljeni.

Tribinu „NE ULTIMATUMU! NE KAPITULACIJI!“ organizovali su predstavnici četiri državotvorne parlamentarne političke stranke, Srpskog pokreta Dveri, Srpske stranke Zavetnici, Novog DSS-a i POKS-a. Lider Dveri Boško Obradović rekao je da je cilj ovih tribina, koje su već održane u Nišu i Kragujevcu predstavljanje građanima Srbije suštine francusko-nemačkog sporazuma jer je očigledno da je neko na vrhu aktuelne vlasti spreman da potpiše kapitulaciju i da se odrekne svete srpske zemlje Kosova i Metohije. Prema rečima predsednika Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo je putem predaje naše južne pokrajine što predstavlja nacionalno samoubistvo i početak stvaranja Velike Albanije. Dragan Nikolić iz Srpske stranke Zavetnici je upozorio na to da je Vučić već priznao Kosovo.

Sa tribine je poručeno da je došlo vreme da se podvuče crta za sve što je vlast radila u poslednjih 10 godina idući ka priznanju secesije Kosova i da će onaj ko u ime države potpiše francusko-nemački sporazum napraviti ogromnu nestabilnost u našoj državi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here