Zapaljen automobil funkcionera SSP-a u Elemiru

0
87

U Elemiru, u toku jučerašnjeg dana, zapaljen je automobil Dragoslava Stankova. Incident se dogodio ispred njihove porodične kuće, dok je Dragoslav spavao sa svojom suprugom i sedmogodišnjim detetom.

Ispred porodične kuće predsednika mesnog odbora SSP u Elemiru, Dragoslava Stankova, zapaljen je njegov automobil na koji je, pretpostavlja se, bačen Molotovljev koktel. Stankov je, kako ističe, u prethodnom periodu dobijao pretnje od kada je poveo mesni odbor Stranke slobode i pravde u Elemiru a naročito od kada je javno počeo da objavljuje dokaze o korupciji lokalne vlasti i zloupotrebi novca građana za projekte koji su debelo plaćeni, a nikada nisu izvršeni.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić je na licu mesta zahtevala od ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića urgentnu istragu i otkrivanje počinilaca u roku od 48 sati, ali i nalogodavaca.

Napad je najoštrije osudila i predsednica GO SSP-a u Zrenjaninu Sonja Pernat koja se zapitala ko je sledeći i da li je to ta mir i stabilnost koja nam je garantovana.

Da li jedan ovakav incident ima politicku konotaciju i da li je vlast rešila na ovaj način da se obračunava sa neistomišljenicima ostaje da vidimo u narednom periodu kada nadležne institucije budu otkrile počinioce ovog dela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here