Akcija Popusti damama – 25% popusta za tuš kabine/paravane i kupatilski nameštaj u Ogrevu

0
71

Bliži nam se Dan žena, jedan od najlepših praznika koji slavi žensku mudrost, jedinstvenost i lepotu duha. Kako bi obradovali sve dame, iskazali im zahvalnost i poštovanje koje zaslužuju – Ogrev 8. i 9. marta obeležava Dan žena novom akcijom POPUSTI DAMAMA! Ova velika AKCIJA posvećena pripadnicama lepšeg pola podrazumeva 25% popusta na asortiman tuš kabina, paravana i kupatilskog nameštaja brenda „Keramika Jovanović“!

„Mi mislimo na sve majke, bake, supruge, sestre, drugarice… i zato vas pozivamo da nas posetite 8. i 9. marta, iskoristite našu veliku akciju i proslavite Dan žena zajedno sa nama!“ – poručuju iz Ogreva.

Osim velike osmomartovske akcije, nova nedeljna akcija Ogreva traje od 3. do 10. marta, a na popustu su pločice, tavansko stepenište, sobna vrata i još mnogo toga.

U prodajnim objektima Ogreva možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

U Ogrevu svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka ili administrativne zabrane, čekovima na 9 rata, kao i posredstvom sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev nalaze se u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu 13 u Zrenjaninu, kao i u ulici Vujice Vujanova bb u Melencima. Zapratite ih i na facebook-u (linkovano do: https://www.facebook.com/ogrevzrenjanin) kako biste ostali informisani o svim akcijama i novitetima iz njihove ponude!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here