Nova filmska priča pod nazivom „Munje opet“

0
87

Konferencija povodom promocije domaćeg filma “Munje Opet!” održana je danas u Beogradu, a o nastavku filma govorili su glumci kao i reditelj Raša Andrić.

Nakon kultne domaće komedije “Munje“ koja je početkom 2000-tih godina osvojila publiku i stekla kultni status, sada nam stiže nova filmska priča pod nazivom „Munje opet“ u režiji Raše Andrića, a po scenariju Srđana Anđelića.

Beogradska premijera nastavka kultne domaće komedije “Munje Opet” biće održana 29. marta u MTS dvorani, a redovna bioskopska distribucija filma u našoj zemlji krenuće već sutradan. Uoči premijere ekipa filma održala je konferenciju za štampu, na kojoj su glumci otkrili kako je bilo na snimanju.

Film „Munje opet“ će biti premijerno prikazan 29. marta u 3 termina, u MTS dvorani, kao i u bioskopu Cineplexx. Od 30. marta će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje – Novi Sad, Niš (od 01.04.) i Kragujevac (02.04.). U pohod na regionalne bioskope, film „Munje Opet“ kreće 05.04. od Banja Luke, a u Podgoricu stiže 08.04. Zanimljivo je da će film svoj bioskopski život imati i u Beču (20. i 21.04.) nakon koga sledi distribucija filma u Nemačkoj, Švedskoj, Francuskoj, Švajcarskoj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here