Ana Brnabić – Odgovor na neistine i manipulacije u vezi sa pozorištem “Boško Buha’’

0
36

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić održala je konferenciju za medije posle sastanka o rešavanju problema dečjeg pozorišta Boško Buha.

Pozorište “Boško Buha” saopštilo je da su njegovi predstavnici danas dobili uveravanje od premijerke Ane Brnabić da će se lično založiti i pobrinuti da njihov problem reši i garanciju da će pozorište ostati na dosadašnjoj adresi.

Ansambl i zaposleni su rešeni da Pozorište ostane na svojoj matičnoj adresi, pa im današnji konstruktivni sastanak uliva nadu da će tako i biti. Zahvaljujemo se kolegema, esnafskim udruženjima i svim građanima koji su nam pružili podršku u ovom nastojanju, a obavestićemo javnost o daljem toku događaja, navodi se u saopštenju.Dodaje se da je na današnjem sastanku sa premijerkom, njenim saradnicima i predstavnicima gradskih sekretarijata detaljno razjašnjen ceo tok dešavanja u vezi sa nerazrešenim pravno-imovinskim odnosima u vlasništvu nad prostorijama Pozorišta, zbog kojih je bilo nemoguće nastaviti njegovu rekonstrukciju.Konstatovano je da je došlo do šuma u komunikaciji između nadležnih ustanova, zbog čega je Pozorište dovedeno u veliki problem, bez njegove odgovornosti i krivice, navodi se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here