Ogrev – Pločice, tavansko stepenište, mešalica za beton i još dosta toga na akciji

0
31

Ovonedeljna akcija Ogreva trajaće do 5. maja tokom koje po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice, lepak za pločice, ormarić sa umivaonikom, tavansko stepenište, pletivo univerzal i još dosta toga.

Na stovarištima “Ogrev” možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. “Ogrev” je za sve svoje kupce pripremio akciju koju je ove nedelje predstavio Dragan Stanjević.

U Ogrevu svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka ili administrativne zabrane, čekovima na 9 rata, kao i posredstvom sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev nalaze se u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu 13 u Zrenjaninu, kao i u ulici Vujice Vujanova bb u Melencima. Radno vreme Ogreva tokom prvomajskih praznika biće izmenjeno pa će tako 1. maj biti neradan za sva stovarišta dok će 2. maja raditi jedino stovarište na Lazarevačkom drumu broj 13 od 8 do 14h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here