Obeležavanje Dana Pošte Srbije

0
29

Danas je u Novom Sadu upriličeno obeležavanje Dana Pošte Srbije, a domaćin svečanosti je v.d. direktora JP „Pošta Srbije” Zoran Đorđević.

Novi Sad će biti prvi grad u kojem će Pošta Srbije sprovesti promenu voznog parka i gde će sva vozila biti “zelena”, odnosno električna, u skladu sa postulatima zaštite životne sredine, izjavio je danas v.d. direktora Pošte, Zoran Đorđević. Na konferenciji za novinare u Novom Sadu, povodom Dana pošte i njenog 183. rođendana, Đorđević je najavio brojne novitete koje bi, kako je istakao, trebalo da omoguće da Pošta Srbije zadrži primat na tržištu.

Đorđević je precizirao i da se na reorganizaciji i uspostavljanju nove sistematizacije radi zajedno sa sindikatima, jer je ideja da se ti procesi sprovedu najbolje moguće. Do kraja meseca proces bi trebalo da bude okončan.Najavio je i povećanje plata, kao i raspodelu dobiti koju je Pošta i do sada radila. Takođe, očekuje da Pošta bude lider u saradnji sa zamljama koje čine ili će u budućnosti biti deo Otvorenog Balkana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here