BITEF od 3. do 10. oktobra

0
24

Međunarodni pozorišni festival BITEF u 57. izdanju i pod sloganom “Snago, ne pristaj da budeš nečija”, biće održan od 3. do 10. oktobra, najavila je direkcija na prvoj konferenciji za medije u Skupštini grada Beograda.

Ovom prilikom predstavljen je koncept, selekcija od devet predstava, od čega su tri domaće i šest inostranih produkcija, vizuelni identitet i glavni partneri 57. Bitefa, a termin održavanja sa septembra sada je pomeren na početak oktobra. Na konferenciji su govorili – Nataša Mihailović Vacić, gradska sekretarka za kulturu, Radovan Jokić, pomoćnik ministra kulture za savremeno stvaralaštvo, Miloš Latinović, direktor Bitefa, Nikita Milivojević, umetnički direktor i selektor Bitefa, Ksenija Đurović, producentkinja i koselektorka Bitefa, Veljko Golubović, izvršni kreativni direktor marketinške agencije New Moment New Ideas Beograd.

Izvršni direktor marketinške agencije New Moment New Ideas Beograd Veljko Golubović naglasio je da je Bitef potpuno drugačiji od svih festivala.

Osim Sekretarijata za kulturu grada Beograda i Ministarstva kulture, BITEF ove godine će biti realizovan uz pomoć Ambasade Nemačke, Gete instituta i mnogih partnera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here