Poslanik Moramo – Zajedno Đorđe Miketić tražio je danas od gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da odmah demantuje da je pretio vlasnici restorana „Košnica“ Lj. Đ, za šta Miketić tvrdi da kao dokaz postoji audio zapis ili da, ako je zaista pretio Lj. Đ, odmah podnese ostavku zbog toga.

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić objavio je danas snimak na kojem se čuju pretnje upućene LJ. Đ, vlasnici restorana „Košnica“ na Novom Beogradu. Pretnje je najverovatnije uputio gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, poručuje „Zajedno“. „Ti si ugrožena. I deca. Sama si to tražila“, citirao je Miketić na konferenciji za novinare izjavu čoveka sa audio snimka telefonskog razgovora.

Poslanik Moramo – Zajedno Đorđe Miketić tražio je od gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da odmah demantuje da je pretio vlasnici restorana „Košnica“ Lj. Đ, za šta Miketić tvrdi da kao dokaz postoji audio zapis ili da, ako je zaista pretio Lj. Đ, odmah podnese ostavku zbog toga.

Miketić je rekao da je policija evidentirala pretnje i upitao da li će i u tom slučaju Šapić „ostati nedodirljiv“ kao što je slučaj sa divljom izgradnjom njegove kuće i neprijavljenom kućom u Trstu.