Đorđe Miketić – RTS je naša kuća, imamo pravo da znamo sve

0
73

Poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić i poslanica Demokratske stranke Tatjana Manojlović predali su danas zahtev Radio-televiziji Srbije (RTS) da objektivno i nepristrasno izveštavaju o pretnjama koje je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić uputio vlasnici restorana „Košnica“ i o uhapšenoj policajki Katarini Petrović.

 ,,Katarina Petrović je uhapšena nezakonito zbog toga što je obavestila javnost da je kum Aleksandra Vučića vozio u alkoholisanom stanju i pod dejstvom kokaina’’ rekao je poslanik stranke Zajedno Đorđe Miketić. Moraju da urade svoj deo posla i da nas izvuku iz krize, građani Srbije plaćaju ovu kuću i imaju pravo da znaju sve, ne smete se takmičiti sa Pinkom i Hepijem ko će imati luđi program, ova kuća mora da promoviše kritičko mišljenje i slobodarske misli, naveo je Miketić.

Ukazao je i da je selekcija vesti, koju po njegovoj oceni prave urednici RTS-a, takva da mora da prestane, jer imaju vest o policajki u Južnoj Africi koja je ukrala dve maskare, a nemaju o hrabroj policajki iz Valjeva koja je prijavila slučaj kuma predsednika države.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here