Filip Blagojević (Novi DSS) o informativnim plakatima u javnom prevozu

0
29

Predsednik Gradskog odbora Nove demokratske stranke Srbije i odbornik u Skupštini grada Beograda Filip Blagojević predao je danas predstavku Agenciji za borbu protiv korupcije zbog toga što je Sekretarijat za javni prevoz potrošio veliki iznos novca na informativne plakate koji već postoje, saopšteno je danas na konferenciji za medije.

Kako je naveo Blagojević, Sekretarijat je uložio više od 200 miliona dinara za lepljenje novih plakata na kojima su identične informacije kao i na prethodnim. Jedina izmena na planiranim plakatima će, tvrdi on, biti informacija da će karat kontrolisatii komunalna policija, pa je toliko ulaganje zbog jedne dodatne informacija nepotrebno. “Nije sporno što oni žele da informišu građane, već to što oni lepe nove plakate, a oni već postoje unutar vozila javnog prevoza i zalepljeni su na staklima, kao i na stajalištima što je i sam gradonačelnik istakao“, naglasio je Blagojević.

Tim postupkom Sekretarijat ne rasipa samo novac, on rasipa i vreme i život svih građana, poručio je predsednik Gradskog odbora Nove demokratske stranke Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here