Zbog čega nadležni u Zrenjaninu ne reaguju – ugrožena bezbednost naše sugrađanke Gordane Krstović

0
83

Nevreme koje je zahvatilo pojedine delove Srbije pa i naš grad napravilo je problem našoj sugrađanki Gordani Krstović jer je tom prilikom došlo do pucanja grana koje su završile na krovu kuće. Osim kuće dovedena je u pitanje i sigurnost pešaka, a nadležni ni nakon dve nedelje od poziva ne reaguju.

Naša sugrađanka Gordana Krstović i danas trpi posledice olujnog nevremena koje je zahvatilo Zrenjanin, 21. jula. Tom prilikom došlo je do pucanja grana sa stabla koje se nalazi ispred njene kuće što ugrožava kako njenu bezbednost tako i bezbednost prolaznika. Gordana se do sada nekoliko puta obraćala nadležnim institucijama, mesnoj zajednici kao i gradonačelniku Zrenjanina kako bi došlo do saniranja problema, ali konkretne reakcije do sada nije bilo.

Gordana se pita šta treba da se desi da bi nadležni reagovali i rešili problem, a kako kaže živi u strahu od svakog narednog nevremena.

Ovo nije prvi put da nadležni u našem gradu ne reaguju na Gordanine pozive. Prošle godine im se obratila istim povodom.

Gordana kaže da je do sada sve pokušala, i da nema ideju kako da reši svoj problem. Nada se da će se ipak neko pojaviti i sprečiti veću štetu nego što je sad. Ne zna šta je razlog neodazivanja iako je pokucala na mnoga vrata. Do potencijalnog odgovora ili rešavanja problema strepeće od svakog novog nevremena jer je prostor ispred kuće nebezbedan kako za nju tako i za prolaznike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here