Opremite se za grejnu sezonu u robnoj kući Tišma

0
15

DOO Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja plinske peći,peći  na črsto gorivo,smederevce,etažne peći i sve što vam je potrebno za grejanje

U najvećoj robnoj kući u Zrenjaninu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

U susret novoj  grejnoj sezoni robna kuća Tišma u svojoj bogatoj ponudi nudi vam  peći na čvrsto gorivo, plinske preći ,smederevce kao i etažne peći. U Tišmi možete pronaći dimne cevi,štediše ,štucne i sve neophodno za grejne instalacije.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here