DOO Tišma – Stone lampe pred početak nove školske godine

0
13

U doo Tišmi pronaći ćete kompletnu rasvetu, od sijalica, lampi, plafonjera i lustera do led rasvete. Ove nedelje posebno izdvajaju stone lampe za dečji sto.

Pred početak nove školske godine planira se i opremanje radnog stola. Nezaobilazan detalj su i stone lampe, a veliki izbor pronaći ćete u robnoj kući Tišma. Stone lampe su, uz svoju osnovnu funkciju, odličan dekorativni detalj i na svakom radnom stolu su neizostavan predmet. Tišma u svom asortimanu poseduje lampe sa zanimljivim dečjim animacijama, a tu su i one klasične.

Na raspolaganju su vam i sijalice različite snage, led i obične. U okviru asortimana led rasvete u ovoj robnoj kući pronaći ćete led strele, spot svetla, ugradne i nadgradne panele, ugradne reflektore, led trake, led cevi i led module. Tišma nudi i širok izbor plafonjera, kako običnih tako i led, različitih dimenzija i dezena. Kada su u pitanju lusteri u Tišmi ćete pronaći lustere najrazličitijih oblika i dezena, klasične, moderne i dečije lustere.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here