Predsednik Vučić obišao završne radove na mostu preko Mlave

0
36

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas završne radove na kompletnoj rekonstrukciji mosta preko reke Mlave u Petrovcu, koji je deo regionalnog puta, i tom prilikom poručio da je zadovoljan novim mostom koji je izrađen za tri meseca.

Predsednik Vučić je, tokom obilaska mosta preko Mlave u Petrovcu, istakao da je zadovoljan urađenim i pohvalio radnike, koji su, kako je rekao, odlično uradili posao za kratko vreme. “Ovaj most je ključan za ceo Petrovac i sve ljude u okolini”, rekao je predsednik Vučić, dodajući da je najveći problem to što je most mnogo godina stajao, što ga niko nije održavao, te je potrošen ogroman novac.

Predsednik Vučić je naveo da je puno puteva urađeno i na delu ka Požarevcu i Žagubici, više nego ikada ranije. Kako je rekao, u toku su radovi na brzoj saobraćajnici od skretanja sa auto-puta za Požarevac ka Velikom Gradištu i Golupcu. On je dodao da će se tražiti rešenje kako još da se spoji Petrovac na Mlavi sa drugim opštinama u Braničevskom i Pomoravskom okrugu i koji još investitori mogu da se dovedu.

Kada je u pitanju Kosovo i Metohija Vučić je izjavio da meseci pred nama neće biti laki. Iz Predsedništva je najavljeno da će se Vučić sutra u 12 časova u Beogradu sastati sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here