Koalicija “Srbija protiv nasilja” predala izbornu listu

0
112

Predstavnici koalicije “Srbija protiv nasilja” predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji istoimenu izbornu listu za parlamentarne izbore 17. decembra, sa više od 20.000 potpisa građana.

Nosioci izborne liste “Srbija protiv nasilja” Marinika Tepić i Miroslav Aleksić pozvali su građane da 17. decembra izađu na izbore i pomognu im da smene vlast. Marinika Tepić naglasila je da Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić već 11 godina vladaju na nasilju, nesigurnosti, osiromašenju građana i proizvodnji straha.

 

Predsednik Narodnog pokreta Srbije i nosilac liste ,,Srbija protiv nasilja’’ Miroslav Aleksić je rekao da su predali listu sa 250 kandidata za poslanike i dodao da nam je neophodna odgovornost zato što od nas zavisi kakva će Srbija biti posle 17. decembra.

Pre predaje izborne liste predstavnici stranaka i pokreta koalicije “Srbija protiv nasilja” okupili su se ispred Doma Narodne skupštine odakle su krenuli u simboličnu šetnju do RIK i nosili šetalicu protesta “Srbija protiv nasilja” i kutije sa potpisima podrške njihovoj izbornoj listi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here