Nebojša Zelenović – Nova vlast će doneti zakon o lustraciji

0
34

Kopredsednik stranke Zajedno i kandidat koalicije “Srbija protiv nasilja” za narodnog poslanika Nebojša Zelenović najavio je danas da će nova vlast doneti zakon o lustraciji i zakon o tužilaštvu i tužilačkoj policiji i obezbediti primenu Zakona o poreklu imovine.

“Pa da vidimo ko se i kako bogatio na račun naroda i ko je koristio svoje pozicije moći za sprečavanje rada institucija, a pre svega tužilaštva i sudova”, naveo je u pisanoj izjavi Zelenović. “Predstavnici vlasti u ovoj kampanji sve više govore o petom i šestom oktobru”, napomenuo je Zelenović i istakao da “vlast treba da se plaši onoga što simboliše 6. oktobar” “Kriminalci predvode kolone koje idu na miting SNS, prete i prebijaju ljude koji kritikuju vlast ili koji neće da se sagnu pred njihovim investitorima, kupuju glasove i to nude kao budućnost omladini”, rekao je Zelenović.

On je naveo da je vreme da se vidi šta je “Novak Nedić radio sa mutavima, belivucima, rošavima i da li mu je to naredio Aleksandar Vučić ili ne”. “I da vidimo da li je (Milan) Radoičić išao u Banjsku po svojoj ili po predsednikovoj pameti. A, bogami da se utvrdi i kako Đuka vršlja po sudovima i šta je sve Hrkalovićka počinila. I da Srbija sazna ko je naredio da se gaji marihuana u Jovanjici i čije su kuće izgrađene i garaže popunjene od tog novca”, rekao je Zelenović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here