Robna kuća Tišma – Uredite ovog proleća svoje dvorište i baštu

0
70

Doo Tišma iz svog bogatog asortimana ove nedelje izdvaja pribor za uređenje vrtova, bašta i dvorišta. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb i otvorena je radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8h do 15h.

U robnoj kući Tišma u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Došlo je lepo vreme pa je pravi trenutak za uređenje vrtova, dvorišta i bašti, a sve što vam je potrebno za taj poduhvat pronaći ćete upravo u robnoj kući Tišma. Na raspolaganju su vam grabulje, plastični i metalni sakupljači lišća, ašovi i lopate te drvena držalja za ove alate, kao i baštenska creva i motalice za creva. Kosilice za travu neophodan su deo opreme ukoliko želite da izgled svog travnjaka i dužinu trave dovedete do savršenstva i kontinuirano ih održavate. “Tišma” iz svog programa izdvaja električne i motorne kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača, koji garantuju sigurnost i efikasnost prilikom košenja. U ponudi su i kosilice sa Brigsovim motorom, koji je napravljen s ciljem da pruži vrhunske performanse i izdržljivost za vaše baštenske potrebe. Ovaj motor obezbeđuje efikasno košenje i druge zadatke održavanja bašte, a omogućiće vam da održavate vaš travnjak ili baštu sa lakoćom i pouzdanošću. Sa Briggs & Stratton motorom, imate partnera koji će obezbediti da vaše baštenske aktivnosti budu jednostavne i efikasne.

U Tišmi sve što vam je potrebno da vaša bašta i dvorište budu uređeni možete kupiti radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here