Vučić – Danka Ilić iz Bora ubijena, uhapšena dva lica

0
48

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je mala Danka Ilić ubijena i da su dva lica koja su priznala da su ovo delo učinila uhapšena. Potraga za dvogodišnjom devojčicom trajala je deset dana, a njenim nestankom u Srbiji je prvi put pokrenut sistem Pronađi me.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili su S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za telom.

Policija nastavlja intenzivan rad na ovom slučaju, o čemu će blagovremeno obavestiti javnost, navodi se u saopštenju MUP – a Srbije.  Uhapšeni su, kako javljaju mediji, radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Bor. Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala. Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić počela je 26. marta, a zbog njenog nestanka je prvi put pokrenut sistem za pronalaženje maloletnika „Pronađi me“.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here