Vučić – Verujem u velike stvari koje možemo da uradimo danas u Parizu

0
20

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u zvaničnoj poseti Republici Francuskoj 8. i 9. Aprila.  Prvog dana posete, predsednik Vučić sastaće se sa predsednikom Republike Francuske Emanuelom Makronom, sa kojim će razgovarati o strateškim pravcima za unapređenje saradnje sa Francuskom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Parizu sa predstavnicima francuske kompanije “Daso” sa kojima će, kako je najavio, razgovarati o namenskoj industriji i kupovini 12 francuskih borbenih aviona “rafali”, prenosi Radio-televizija Srbije. Vučić je pred današnje susrete u video objavi na Instagramu konstatovao da je “divno biti u Parizu” i da je ponosno biti Srbin u glavnom gradu Francuske zbog dočeka koji su priredili francuski domaćini i predsednik Emanuel Makron.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Parizu, gde će sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom razgovarati o strateškim pravcima unapređenja saradnje sa Francuskom. Dvojica predsednika će, između ostalog, razgovarati o KiM, članstvu u EU, ali i kupovini “rafala” i nuklearnoj energiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here