Akcija koalicije Zrenjanin protiv nasilja – Problemi Zrenjaninaca u fokusu i van izborne kampanje

0
63

Članovi koalicije Zrenjanin protiv nasilja razgovarali su u subotu, 13. aprila, na glavnoj pijaci, sa Zrenjanincima o svim temama koje vlast predano i predugo zanemaruje.

Zrenjanin protiv nasilja okupio se u subotu ispred glavnog ulaza nove pijace kako bi razgovarao sa Zrenjanincima o temama za koje građani nemaju dovoljno informacija i koje se sistemski skrivaju, rekao je Saša Vojnović, kopredsednik GrO Zeleno-levog fronta u Zrenjaninu.

Pomenuta akcija je zapravo prvo predstavljanje koalicije Zrenjanin protiv nasilja, istakla je Senka Jankov, kopredsednica ZLF.

Problemi građana Zrenjanina su bitni i van izborne kampanje, naglasila je predsednica GrO Demokratske stranke Zrenjanin Alisa Kockar.

Koje su to teme koje tište Zrenjanince rekla je Nataša Velemir iz Narodnog pokreta Srbije.

Pokrajinski poslanik i predsednik Gradskog odbora stranke Srbija Centar, Igor Kovačić, rekao je da je veoma važno da dođu do svakog građanina lično jer su mediji zatvoreni i nemaju uslove kao vlast.

Koalicija Zrenjanin protiv nasilja zalaže se za bolji život Zrenjaninaca i u narednom periodu će se, kako ističu, aktivno baviti njihovim problemima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here