Dunav osiguranje – Prolećna promotivna akcija za osiguranje motornih vozila

0
17

Bilo da ovog proleća menjate automobil ili stare navike zamenjujete za neke nove koje će vam doneti više sigurnosti, razmotrite prolećnu ponudu Kompanije „Dunav osiguranje“ i brojne pogodnosti koje ona donosi.

Kao i prethodnih godina kompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je tradicionalnu prolećnu promotivnu akciju za svoje osiguranike i one koji će to postati, koja uključuje 15% popusta prilikom zaključenja polise kasko osiguranja za nova putnička vozila odnosno 10% popusta prilikom zaključenja ili obnove polise za putnička motorna vozila starosti do 5 godina.

Tokom 25 godina postojanja „Dunav auto“ beleži konstantan rast u pogledu mreže svojih poslovnica i kvaliteta pružanja usluga. Najveća pogodnost ove kompanije je što korisnici mogu da obave sve na istom mestu.

Više informacija o prolećnoj ponudi kompanije „Dunav osiguranje“ i pogodnostima koje donosi može se dobiti odlaskom u neku od poslovnica širom zemlje ili posetom sajta kompanije, a pružanje usluga u Dunav centrima „Dunav auta“ moguće je zakazati na broj telefona kontakt centra „Dunav osiguranja“ 0800 386 286 i „Dunav auta“ na broj telefona 0800 334 335.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here