Porodica Išpanović – Vrsni poznavaoci rakije

0
26

Udruženje proizvođača voćnih rakija “Anđeo čuvar”, kojim rukovode Monika i Karči Išpanović, za cilj ima da edukuje ovdašnje proizvođače rakije kako bi proizvodili najkvalitetniju rakiju. Sem toga, udruženje organizuje i Festival rakije u Mužlji, a drugi po redu održan je protekle subote. Svoja znanja unapređuju svakog dana, proizvodnju osavremenjuju i šire ponudu svojih rakija.

U organizaciji Udruženja proizvođača voćnih rakija “Anđeo čuvar” iz Mužlje proteklog vikenda organizovan je drugi po redu festival rakije. Na ocenjivanje su predata 243 uzorka.

Festival nije osmišljen samo kao takmičenje već i kao susret i razmena iskustava vrhunskih znalaca kada je u pitanju proizvodnja rakije.

Išpanovići, Karči, Monika i Klaudija, proizvodnjom rakije su počeli da se bave, kako kažu, sasvim slučajno. Danas su, upravo po svojoj rakiji, nadaleko poznati.

Išpanovići su uputili i nekoliko saveta početnicima u proizvodnji rakije.

Svi koji žele da saznaju nešto više o rakijama koje proizvodi porodica Išpanović ili žele korisne savete ovih vrhunskih proizvođača ili pak žele da učestvuju u aktivnostima Udruženja proizvođača voćnih rakija “Anđeo čuvar” iz Mužlje mogu ih kontaktirati putem fejsbuk stranice udruženja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here